Петел следи какво казват експертите за съставянето на правителство. Има един

...
Петел следи какво казват експертите за съставянето на правителство. Има един
Коментари Харесай

Журналист: Има един арест, който никога няма да позволи коалиция между ПП и ГЕРБ

" Петел " следи какво споделят специалистите за съставянето на държавно управление. 

Има един арест, който в никакъв случай няма да разреши коалиция сред Политическа партия и ГЕРБ. Това съобщи в ефира на bTV журналистът Силвия Великова във връзка вероятността за взаимно ръководство на страната сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.

Според нея вчерашното изказване на Асен Василев и Кирил Петков е било с концепцията от " Продължаваме промяната " да покажат, че са дружно, макар нападките от страна на някогашния транспортен министър Николай Събев.

Великова регистрира още, че страната ни сега се намира в неестествева обстановка, а президентът Румен Радев към този момент ръководи по-дълго от някои партии, които са били в ръководството.

Според влогъра Асен Генов Радев " участваше в изборите без в действителност да взе участие ", написа novini.bg.

Той се опитваше да наложи съмнение в парламентарната ни система и че всички са маскари и всички се провалят, а парламентаризмът не работи. Мълчанието на всички политици отваря огромно осведомително пространство, което се заема от националпопулизма, аргументира се той.

По думите му накива партии като тази на Костадинов " продават боязън и отчаяние ".

Журналистът Петьо Цеков пък разяснява, че политическата картина у нас след изборите не е по-различна от тази, която следим през последните две години, защото имаме " от същото на сцената ".

Според него единствената допустима коалиция остава " безпринципната ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР